Joululoma on ohi ja olemme Solen ja Iisan kanssa palanneet Vaasaan, jossa jatkan opintojani. 

Viime viikon tiistaina menimme Maalahteen TopCanis Areenalle, jossa osallistuimme Iisan kanssa näyttelyharjoituksiin. TopCanis Areena on lämmin kivituhkapohjainen halli, jossa Paws on syksystä lähtien järjestänyt mm. agilitya, tokoa ja näyttelytreenejä. Harjoittelimme kaikkea sellaista, mitä näyttelyissä tavallisesti tehdään: ympyrää, edestakaisin liikkumista, kolmiota, kauniisti seisomista sekä pyödällä olemista. Iisa suoriutui kaikesta loistavasti! Ainut miinus oli, että Iisa pyrki ottamaan minuun vähän liikaa katsekontaktia.

 

Keskiviikkona oli agilityharjoitusten vuoro Sulvalla. Näihin treeneihin tietysti myös Sole pääsi mukaan. Molemmilla tytöillä oli hieman patoutunutta energiaa, joten teimme aika vauhdikkaita suorituksia. Erityisesti mieleen jäi, miten hienosti Iisa oppi itse hakemaan kepit vaikeasta kulmasta.

Eilen olimme taas TopCanis Areenalla, missä järjestettiin match show. Paikalla oli paljon koiria, mutta kaikki oli järjestetty tosi hyvin. Iisa osallistui pieniin (alle 40cm korkeisiin) koiriin. Iisa käyttäytyi kuin vanha konkari. Meillä oli tosi mukava tuomari, joka piti huolen siitä, että koirat saivat hyviä kokemuksia. Tuomari halusi esimerkiksi antaa Iisalle hampaiden katsomisen jälkeen namia. 

Kanssamme samaan aikaan kehässä oli basenji. Saimme punaisen nauhan ja MELKEIN sijoituimme neljän parhaan joukkoon.