Kävimme eilen Solen ja Iisan kanssa ATT:n epiksissä. Iisa osallistui mölleihin ja avoimeen luokkaan, Sole vain avoimeen luokkaan.

Iisa meni mölliradan ihan kivasti, vaikka hiukan varovaisesti menikin uudessa paikassa ja uudella alustalla (kumirouhetäytteinen tekonurmi). Saimme nollan ja sijoituimme kolmansiksi :) http://www.youtube.com/watch?v=rhklzC9HAGo

Avoimella radalla menin ensin Solen kanssa. Huh, mitä menoa.. Meni taas vähän sinkoiluksi, mutta useiden pelastusten kautta nollana maaliin! Sijoituimme toisiksi. Radalla tuntui ihan kauhealta sähellykseltä, mutta ei se ihan niiiiin kamalalta näyttänytkään videolta katsottaessa (mutta ei kauniilta myöskään...). Rata oli Iisalle liian vaikea ja siellä tapahtui vaikka mitä. 

Meillä oli Iisan kanssa tällä viikolla viimeiset treenit Porin ryhmässä. Parin viikon päästä alkavat oman seuramme kesäkauden harjoitukset, toivottavasti meidät huolitaan johonkin ryhmään :)

Sitten vähän ikävämpiä uutisia: meidän vanha herra Ebbe joutui aloittamaan tällä viikolla lääkityksen sydämen vajaatoimintaan. :(