Viikonloppu siis vierähti Vaasassa kisaillessa. Lauantaina radalle pääsi Sole ja sunnuntaina Iisa. Molempina päivinä tuomaroimassa oli Mika Moilanen.

Solen agilityrata lähti vauhdikkaasti käyntiin, ja vauhti oli koko ajan sen verran kova, että Sole lähti loppuradalla niin sanotusti lapasesta ja sinkoutui väärille hypyille. Lisäksi keinulta tuli kontaktivirhe, plääh. Oli paljon hyviä kohtia, mutta sitten myös niitä pitkiksi valuneita kurveja.

Hyppyrata oli mielestäni kuin Solelle tehty ja hyvin se menikin! Tuloksena nolla ja sijoitus toinen. Valitettavasti voittaja vei hyppysertin...

http://www.youtube.com/watch?v=PeUBQIbI-G8

Mielestäni 2-luokan radat eivät olleet mitenkään erityisen vaikeita, mutta silti nollatulokset olivat tiukassa. Iisan agilityradalla unohdin putkijarrutuksen ja Iisa ajautui putken jälkeen hypyn väärälle puolelle. Sain kuitenkin vielä korjattua, mutta kieltohan siitä tuli. Hieman myöhemmin huomasin, miten Iisan linja lähti menemään yhden hypyn ohi enkä korjannut sitä vaan annoin mennä hypyn ohi ja siitä hylätty.

Hyppyradalla Iisa yllätti: hän tuli riman alta! En jäänyt korjaamaan sitäkään vaan jatkoimme matkaa. En muista, että Iisa olisi koskaan treeneissä tai kisoissa tullut riman ali. No tulihan sieltä radalta sitten vielä keppivirhe, en malttanut antaa Iisan pujotella rauhassa loppuun asti vaan oma liike lähti jo toiseen suuntaan.

http://www.youtube.com/watch?v=U_jHiujVo3o