Voi kauhistus, miten aika on rientänyt! Pahoittelen, etten ole aikaisemmin ehtinyt/muistanut päivittää blogia.

Pitkäperjantaina olin sekä Solen että Iisan kanssa kisailemassa Vöyrillä. Iisan toisen radan tuomaroi Eija Berglund, ensimmäisen radan ja Solen molemmat radat tuomaroi Ruotsista saapunut Timo Vertanen.

Olen mielestäni saanut Iisan itseluottamuksen esteillä nousemaan aika hyvin ja sitä kautta tyttöön on tullut enemmän vauhtia. Nyt kisatilanteessa ja vierailla esteillä se kaikki katosi taas kuin tuhka tuuleen... En oikein tiedä, mitä pitäisi tehdä. Todennäköisesti jatkamme treenaamista ja sitten ehkä joskus myöhemmin taas menemme kokeilemaan kisoihin. 

Ensimmäiseltä radalta tuli hylätty, kun Iisa menikin puomin sijasta putkeen:

Toiselta radalta tuli kymppi ja kolmas sija:

 

Solen kanssa oli jälleen ihan huippua mennä! Ollaan taidettu pikku hiljaa oppia ymmärtämään toisiamme ja mielestäni se näkyy myös videoista.

Ensimmäiseltä radalta hieno NOLLAVOITTO:

Toisellakin radalla teemme pitkään puhdasta rataa, mutta ihan loppuvaiheilla onnistun jotenkin ohjaamaan Solen hyppäämään yhden esteen väärään suuntaan:

 

Muutimme sunnuntaina takaisin Raumalle kesän ajaksi. Emme ole kesällä missään ohjatussa ryhmässä, joten emme varmaan kisaakaan paljoa. Muutamiin kisoihin varmasti tulee osallistuttua silloin tällöin, mutta syksyllä panostamme sitten taas vähän enemmän, kun palaamme Vaasaan.