Tänään kisailimme Solen kanssa Pietarsaaressa. JFK-PKS järjesti kisat Tellus-hallissa, jossa on kumirouhetekonurmi ja noin 15 astetta lämmintä. Ihan mukavat kilpailuolosuhteet siis! Ensimmäisen agilityradan plus hyppärin tuomaroi Minna Räsänen. Toisella agilityradalla tuomarina toimi Vesa Sivonen.

Ensimmäinen agilityrata oli melko haastava. Erityisesti testattiin sitä, kuinka hyvin koira menee oikealle esteelle, kun kontaktit ja putkien päät olivat vierekkäin. Saimme muuten sujumaan kaiken ihan mallikkaasti, mutta.... Sole varasti lähdöstä!! Uskomatonta, en muista, että Sole olisi koskaan varastanut! No, palautin lähtöön ja aloitimme uudestaan eli hylkyhän siitä tuli. Ilman tätä "lähden ilman lupaa"  -episodia olisimme sijoittuneet todella hyvin, sillä medien radalta ei tullut kuin kaksi nollatulosta.

Hyppyrata oli hieman helpompi ja siitä tulikin vähän enemmän tuloksia. Mutta ei meille ;) Sole hyppäsi kovassa vauhdissa yhden ylimääräisen hypyn -> HYL jälleen. Muuten oli taas hyvä ja vauhdikas rata.

Viimeiseltä radalta saimme sentään tuloksen. Kaikki sujui jälleen hienosti, kunnes Sole juoksi keinun ohi. No, siitä siis kieltovirhe, mutta kun sain neidin keinulle niin todella hyvä keinun kontakti! En muista, että meillä olisi pitkään aikaan ollut kisoissa yhtä hyvää kontaktia keinulla.

Kaiken kaikkiaan Sole toimi kaikilla radoilla hienosti, mutta jokaisella sattui silti jokin virhe: varastaminen, ylimääräinen hyppy ja kielto keinulta. Nämä taisivat olla meidän viimeiset kisat tänä vuonna, höh :(