Vietimme Solen ja Iisan kanssa laskiaista Maalahdessa TopCanis Areenalla epiksien merkeissä. Osallistuin molempien kanssa kilpailevien luokkaan sekä Knock out -kilpailuun. Kilpailevien luokkaan saivat osallistua kaikki halukkaat, ja möllit, 1-luokkalaiset ja 2-luokkalaiset saivat aikatasoitusta. Knock out -kilpailu oli sellainen, että vierekkäisille radoille oli rakennettu sama rata ja molemmilla radoilla koirakot suorittivat rataa samanaikaisesti. Se kumpi teki paremman tuloksen, pääsi jatkoon ja lopulta yksi voitti. Tällä radalla oli vain hyppyjä ja putkia.

Kilpailevien radalla sekä Sole että Iisa hyllyttivät. Solella oli tosi hyvät kontaktit, mikä lämmitti mieltäni kalenteriin merkittyjen tulevien kisojen takia. Olisimme selvinneet virheettä, jos olisin muistanut alusta asti ohjata kunnolla. Iisa meni ihan hyvin, mutta hitaammin kuin treeneissä. Radan lopun häämöttäessä Iisa kuitenkin kiihdytti oikein kunnolla ja sinkosi yllättäen A:lle!

Knoc out -kisaan osallistui 12 koiraa eli kuusi paria. Sekä Sole että Iisa voittivat vastustajansa ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella oli mukana kuusi koiraa eli kolme paria, ja jälleen molemmat tytöt voittivat uudet vastustajansa. Kolmannella kierroksella jäljellä oli enää kolme koiraa: Sole, Iisa ja eräs villakoira. Sole kilpaili ensin villakoiraa vastaan. Valitettavasti tässä vaiheessa, juostessani tätä rataa läpi viidettä kertaa, ohjaus ei ollut enää niin hyvää ja Sole tuli yhden hypyn ohi. Vaikka Sole oli villakoiraa nopeampi, saimme viiden sekunnin aikalisän hypyn ohituksesta, ja villis voitti. Seuraavaksi oli Iisan ja villiksen kaksintaistelun vuoro. Pikkuneiti jaksoi vielä ihan kivasti, mutta villis oli nopeampi ja vei koko kilpailun voiton. Sole ja Iisa olisivat vielä voineet kisata toisiaan vastaan (yksi kerrallaan, sillä voin olla vain yhdellä radalla kerrallaan!), mutta minulle ei ollut mitään väliä, kumpi sijoittuu toiseksi ja kumpi kolmanneksi, joten annoin olla.

Tämä viikko on ollut tytöille melko rankka. Keskiviikkona oli normaalit treenit ja perjantaina kävimme Vassilassa omatoimisesti. Silloin treenasin Solen kanssa lähinnä kontakteja ja Iisan kanssa tein etenemisharjoituksia. Tänään oli sitten nuo epikset, joissa molemmat pääsivät radalle neljä kertaa. Nyt näyttäisikin siltä, että edessä on melko rauhallinen ilta!