Tänään oli Kokkolassa agilitykisat 3-luokille. Ensimmäisen agilityradan tuomaroi Vesa Sivonen ja toisen agilityradan sekä hyppärin tuomaroi Sari Mikkilä.

Olimme kisapaikalla hieman liian myöhään, sillä matkaseurani oli myöhässä - viime yönähän siirryttiin kesäaikaan. En ehtinyt liikuttaa Solea tarpeeksi ennen ensimmäistä starttia ja neiti kävikin ihan liian kuumana. Sole ei malttanut pysyä lähdössä paikallaan vaan lähti ennen käskyä, minkä takia radan alku oli pelkkää pelastelua. Teimme radalla kamalan pitkiä kaarroksia ja vaikka mitä, mutta - USKOMATONTA - Solella oli silti medien nopein nolla!! Eli siis nollavoitto :)

Toinen rata ei ollut mitenkään vaikea, mutta saimme kaksi virhettä aikaiseksi: keppien aloitus ja A:n kontakti. Se, että Sole aloitti kepit väärästä kohtaa, oli minun ohjausvirheeni, mutta tuo kontaktivirhe jäi harmittamaan...

Kolmas rata eli hyppäri oli melko helppo. Tältä radalta meille tuli yksi virhe pituudelta. En jotenkin malttanut odottaa tarpeeksi pitkään, että Sole olisi lähtenyt hyppäämään pituutta. Höh.

Kaikenkaikkiaan päivän radat olivat tosi kivoja ja Sole kulki hyvin. Eli ei muuta kuin seuraavia kisailmoja menemään!