Tänään koitti viimeinkin se päivä - nimittäin Iisan ensimmäiset viralliset kisat! Kisat olivat oman seuramme kentällä. Päivä alkoi Iisan mittauksella, jonka hoiti tuomari Heidi Viitaniemi. Tulokseksi saatiin noin 38,5 cm eli selkeä medi.

Ensimmäinen rata oli mukavan tuntuinen. Aika hauskaa kisata taas monen vuoden jälkeen 1-luokassa, kun niin pitkään olen mennyt Solen kanssa 3-luokassa. Iisa starttasi luokkansa viimeisenä ..... ja teki NOLLAN! Aikamme oli yli kymmenen sekuntia alle ihanneajan ja voitimme ylivoimaisesti. 

Hyvillä mielin lähdin toiselle radalle, joka oli hieman hankalampi kuin ensimmäinen. Alku meni hyvin, mutta renkaan jälkeinen kohta oli aika hidas. Myöhemmin radalla Iisa jäi tönöttämään A:n kontaktille, vaikka annoin vapautuskäskyn. Myös tältä radalta kuitenkin NOLLA! Aikaa jäi taas runsaasti ja sijoituimme toisiksi.

Oli aika huikea kisauran aloitus pikku neidillä. Sen huomasin tänään selvästi, että Iisan vauhti laskee, kun jännitän. Täytyy siis yrittää ottaa rennommin ja luottaa Iisan osaamiseen. Tässä linkit videoihin. Kuvaaja oli tainnut nukahtaa, sillä ensimmäinen video alkaa vasta alkusuoran (hyppy-rengas-puomi-putki) jälkeen.  

http://www.youtube.com/watch?v=Z06CxoSqwlY

http://www.youtube.com/watch?v=LU6aqgEJxlA