Sunnuntaina kisasimme Solen kanssa Liedossa, TSAU:n laajennetussa hallissa. Päivän aikana olisi ollut mahdollista osallistua kolmelle agilityradalle ja yhdelle hyppärille, mutta me osallistuimme vain yhdelle agiradalle sekä hyppärille (köyhä opiskelijaelämä......). Agilityradallamme tuomaroi Minna Räsänen ja hyppärillä Ritva Herrala.

Agilityradalla olin muutamassa kohdassa vähän myöhässä, mutta onneksi sain silti ohjattua Solen oikeille esteille. Kaikenkaikkiaan rata meni ihan OK: ei virheitä, mutta parannettavaa olisi ollut.  Sijoituimme nollatuloksella neljänsiksi.

Hyppäri vaikutti mukavan vauhdikkaalta. Keppien jälkeisen hypyn kaarre meni pitkäksi, mutta muuten olen tyytyväinen mun ja Solen suoritukseen. Uskomatonta, mutta totta: pysyimme nollatuloksellamme johdossa loppuun asti ja saimme sen viimeisen kaivatun HYPPYSERTIN! Näin ollen Solella on FI AVA-H arvoon vaadittavat tulokset kasassa. Kunhan Sole on vahvistettu Suomen hyppyvalioksi, voimme myös anoa Ruotsin hyppyvalion arvoa, sillä elokuussa 2008 saimme Tukholman kisoissa hyppysertin. HUIKEAA!