Vietimme Solen ja Iisan kanssa pyhäinpäivää Vöyrin kisoissa. Kisapaikkana toimi hevosmaneesi, jossa oli mielestäni hyvä pohja juoksemiseen. Tällä kertaa kisaamaan pääsi vain Sole, sillä haluan nyt keskittyä Iisan kanssa treenaamiseen ja mennä kisoihin joskus toiste. Olipas muuten hassua, että ajomatka kisapaikalle kesti vain hieman yli puoli tuntia! Aina ennen Vöyrin kisoihin on ollut niin pitkä matka :)

Kaksi agilityrataa tuomaroi Rauno Virta. Radat olivat vauhdikkaita ja juosta sai oikein tosissaan. Ne olivat juuri sellaisia, mitä tykkään mennä Solen kanssa ja sen huomasi!

Ensimmäinen rata oli melkein nappisuoritus. Muun muassa kontaktit suoritettiin varmasti ja nopeasti ja Sole jäi hienosti pujottelemaan, kun valmistauduin seuraavaan kohtaan eli ohjaamaan oikeaan putken päähän. Radalla tuli sellainen fiilis, että meidän yhteistyö todella toimii! Voitimme A-kisan medien ainoalla nollatuloksella.

Toinen rata oli vähintään yhtä vauhdikas kuin ensimmäinen. Olisin saanut pistää vieläkin nopeammin tossua toisen eteen, meinasi nimittäin tulla kiire muutamissa paikoissa. Sain kuitenkin pelastettua, koska Sole oli hienosti kuulolla huimasta vauhdista huolimatta. Keinun kontakti olisi saanut olla hieman parempi (meidän ikuinen ongelma), mutta hyvä kokonaisuus. Voitimme myös B-kisan ylivoimaisesti nopeimmalla nollatuloksella.

On pakko kehua, että WOFF oli hankkinut todella hienoja ja käytännöllisiä palkintoja! Kisoja sponsoroi Oriflame, joten palkinnoksi saatiin muun muassa suihkusaippuaa ja kuorintavoidetta. Myös aidosta nahasta valmistettu lelu on tosi hieno.

Ai niin.. Ennen kisoja minua jännitti niin paljon, etten halunnut ottaa videokameraa mukaan, joten valitettavasti minulla ei ole näyttää todisteita, että kyllä me oikeasti osattiin jotain! :D