Olin viime lauantaina Solen ja Iisan kanssa epiksissä Äetsässä. Kisat pidettiin lämmittämättömässä hallissa, jossa on kumirouhetäytteinen keinonurmi. Iisa osallistui mölleihin, avoimelle agilityradalle sekä avoimelle hyppyradalle, Sole vain avoimille radoille.

Mölleissä palkkasin Iisan sekä A:n että puomin kontaktilla. Tästä sakotettiin kymmenellä virhepisteellä, mutta tulimme silti kolmansiksi. Avoin agilityrata oli melko haastava möllikoiralle, mutta Iisa kuunteli kiltisti ja suoritti radan nollana! Palkkasin kuitenkin puomin kontaktilla, joten saimme hylätyn. Avoin hyppyrata oli hieman helpompi. Myös tämän radan Iisa suoritti virheettä - ja voitti ainoalla nollatuloksella!

Solen kanssa olen treenannut viimeksi tammikuun lopulla, koska meidän treenipäivä ei sovi enää muiden menojen kanssa yhteen. Odottelemme hankien sulamista ja ulos treenaamaan pääsyä... Sole sai silti mennä avoimet radat, vaikka ajattelinkin Solen menevän hieman holtittomasti. Agilityradalla olin myöhässä ohjauksessani ja neiti vilahti väärään päähään putkea ja hyppyradalla Solen vauhti kiihtyi hieman liikaa (miksei ohjaaja jarruttanut ajoissa??) ja hän ehti hyppäämään yhden aidan liikaa. Oli tosi kivaa mennä Solen kanssa pitkästä aikaa!

Tilasin jokunen aika sitten Peten koiratarvikkeesta uuden pedin. Ebbe näyttää mallia, kuinka mukavaa siinä torkkua: